Tag "клариса"

Врати се на почетна
Свет

Почина Мајка Анџелика, основателка најголемата католичка телевизија

Мајка Анџелика, позната по тоа што ја основа една од најголемите католички телевизии, EWTN (Eternal Word Television Network), почина вчера, на Велигден, по15 години боледување, во својата 92 година од