Tag "кладилница"

Врати се на почетна
Размислување Сведоштва Свет

Коцката – зависност за која се молчи

Како се станува зависник од коцкање? Полека, но сигурно, велат многумина. Како и кај зависноста од дрога кога од „лесни“ се преминува на тешки дроги, така и кај коцкањето најпрво