Tag "Кичево"

Врати се на почетна
Македонија

Во Кичево се одржа Маријаполи 2015

Од 25 до 28 јуни 2015 година во Кичево се одржа Маријаполи во организација на фоколарините на движењето Делото на Марија. Оваа година Маријаполи се одржа на тема: