Tag "Кинотека на Македонија"

Врати се на почетна
Македонија

Бискупот Стојанов присуствуваше на проекцијата на документарниот филм за браќата Кирил и Методиј

На 7 март 2016 година Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија монс. д-р Киро Стојанов во Кинотека на Македонија во Скопје присуствуваше