Tag "Кико Аргуељо"

Врати се на почетна
Свет

Неокатекуменски пат: Кико и Кармен „почесни доктори“

Католичкиот универзитет на Америка (Catholic University of America) гиудостои Кико Аргуељо и Кармен Хернандес, основачи и водачи на црковното движење Неокатекуменски пат со титулата „почесни доктори“ по теологија.