Tag "католички Netflix"

Врати се на почетна
Вести Свет

Направена католичка верзија на Netflix

„VativVision“ е називот на новата интернет платформа за гледање серии, документарни и играни филмови со католичка порака направена по примерот на „Netflix“ која со работа започнува на 8 јуни.