Tag "католички училишта"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Католичките училишта ги обликуваат лекциите за живот

Во четвртокот, 1 декември 2022 година, папата Фрањо ја истакна посебната задача на католичките училишта во општеството, со порака дека тие не служат за мисионерската работа, ниту пак за исклучување