Tag "католички семејства"

Врати се на почетна
Размислување Свет

Се разликуваат ли католичките семејства од другите семејства и доколку се разликуваат – по што се разликуваат?

Со приближувањето на Светската средба на семејствата и Синодата за семејството, црквата сериозно и искрено размислува на ова прашање: