Tag "католички комуникатори"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Католичките комуникатори треба да промовираат заедништво во дигиталниот свет

Папата Фрањо ја прими делегацијата на Националната федерација на католички неделници, Синдикатот на италијански периодичен печат, здруженијата „Corallo“ и „Aiart – Cittadini mediali“ и ги охрабри да промовираат „екологија на