Tag "Католички комитет за културна соработка со Православната и Источно православните цркви"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Христијаните заедно, без предрасуди, градат мостови на пријателство

Папата Фрањо на 12 јануари 2024 година ги прими студентите и членовите на Католичкиот комитет за културна соработка со Православната и Источно православните цркви, по повод 60-годишнината од основањето