Tag "католички дом за нега"

Врати се на почетна
Свет

Тужат Католички дом за нега затоа што одбил евтаназија

Семејството на една стара жена која боледувала од рак и сакала да биде евтанизирана, го тужи белгискиот католички дом за нега „ Свети Августин“ во Диест