Tag "Католичкиот универзитет Пресвето Срце"

Врати се на почетна
Ватикан

Кардиналот Паролин ја посети болницата Џемели во Рим

Кардиналот Пиетро Паролин, Папски државен секретар, на 29 август (во сабота) ја посети Универзитетската болница Агостино Џемели во Рим.