Tag "Католичка унија на наставници"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата Фрањо: Училиштето е ориентир на општеството

„За предавање на содржини е доволен еден компјутер, но за да разбереш како се сака и кои се вредностите во животот, кои создаваат хармонија во општеството е потребен добар наставник”,