Tag "Католичката Пресс Асоцијација”"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо до католичките медиуми: Бидете знак на единство среде различностите

Папата Фрањо упати порака до ,,Католичката Пресс Асоцијација“ (CPA) под чие покровителство од 30 јуни до 2 јули се одржува „Catolic Media Conference” на тема: Заедно додека сме разделени, објави