Tag "католикос патријарх и Илија II"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата Фрањо се сретна со патријархот Илија II

Папата Фрањо на 30 септември 2016 година кратко после 17.00 часот според локално време се сретна со Илија II католикос и патријарх на цела Грузија во палатата на патријархатот.