Tag "катехизам"

Врати се на почетна
Ватикан Вести Проповеди

Како да го запознаеме Исус?

Треба да се молиме, да се поклонуваме и да се признаеме за грешници за да го запознаеме Исус – рече Светиот Отец на светата Литургија во капелата на домот Света