Tag "Катедралната црква"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Струмица: Свештеничка молитвена средба

Во понеделник 27 јуни 2022 година во Катедралната црква „Успение на Пресвета Богородица“ во Струмица се одржа Свештеничка молитвена средба за свештениците од Струмичко – скопската епархија, која ја предводеше