Tag "катедрала Пресвето Сцре Исусово – Скопје"

Врати се на почетна
Македонија

Концерт по повод 50 години од свештенството на монс. Циримотиќ

Во вечерните часови на 13 јуни во катедралата Пресвето Срце Исусово во Скопје во чест на Златниот јубилеј – 50 години свештенство на монс. Антун Циримотиќ е одржан концерт во