Tag "Катакомби Камодила"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ватикан планира да ги отвори катакомбите во кои се наоѓа еден од најстарите прикази на Исус со брада

Обновата на катакомбите Камодила финансиски ги поддржува фондацијата Хејдар Алијев од Азербејџан.