Tag "Карпи"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Карпи – Говорот до жителите погодени од земјотресот

На 2 април 2017 година во попладневните часови Папата се обрати на жителите на градот Карпи

Ватикан Вести

Ангел Господов: Својот живот да го довериме на Марија

По светата Литургија во Карпи на 2 април  2017 година папата Фрањо ги повика присутните

Ватикан Вести

Господ сака да се отвориме за животот и за средба со Него

Господ сака да се отвориме за патот на животот и за средба со Него; патот на довербата во Него