Tag "Карло Ромео"

Врати се на почетна
Македонија

Бискупот Стојанов го прими новиот италијански амбасадор во Република Македонија

Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов се сретна со новиот италијански амбасадор во Република Македонија, г. Карло Ромео,