Tag "Карлос Гомез"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Првенство во фудбал за свештеници и богослови во Ватикан

Настапува и поранешниот бразилски фудбалер Карлос Гомес кој го напушта фудбалот за да стане свештеник.