Tag "Карлов"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов во посета на амбасадата на Руската Федерација

На 22 декември 2016 година Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија, Н.В.П. монс. д-р Киро