Tag "каритативни работници"

Врати се на почетна
Ватикан

Средба на Папата со каритативните работници во Тбилиси

На 1 октомври 2016 година попладне папата Фрањо се сретна и со каритативните работници и нивните штитеници во каритативниот центар на оците камилијанци во Тбилиси.