Tag "каритативни организации во Католичката црква"

Врати се на почетна
Ватикан

Светиот Престол изразува солидарност со луѓето во Украина

Во Женева се одржа 28-то заседане на Советот за човекови права, каде што надбискупот Силвано Томази, постојан набљудувач на Светиот Престол при ОН побара солидарност и подршка