Tag "Каритас Аргентина"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо се приклучува на иницијативата „La Caminata 2021“

Преку видео порака, папата Фрањо духовно се приклучи на сцената на заедницата „La Caminata 2021“, иницијатива на Каритас Аргентина организирана во рамките на институционалниот процес што се одвива на секои