Tag "Каритас Амброзијана"

Врати се на почетна
Вести Свет

Социјалните служби во Ломбардија под голем притисок

Потпаролот на Каритас Амброзијана во Милано Франческо Кијаварини, на 16 март предупреди дека во Ломбардија, област која е особено погодена со заразата од корона вирусот, функционирањето на сите социјални служби