Tag "Карими"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов го прими новиот амбасадор на Иран

На 26 април 2017 година Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија, монс. д-р Киро Стојанов