Tag "Карен ни Д’Лима Вашвани"

Врати се на почетна
Свет

Официјаланото лого за канонизација на Маја Тереза

Карен ни Д’Лима Вашвани, католикиња и графички дизајнер од парохијата „Дева Марија на победата“ во Махим, населба во Мумбаи, е авторката на официјалното лого за канонизација на Мајка Тереза од