Tag "кардiнал Луис Рафаел Сако"

Врати се на почетна
Вести Свет

Кардинал Луис Рафаел Сако: Ирачките христијани се прогонувани

На ирачките христијани и на другите малцинства им треба гаранција за да можат да останат во својата земја.