Tag "кардинал Џанфранко Раваси"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Конференција за управување со културното наследство на монашките заедници

Конгрегацијата за институти со посветен живот и општества со апостолски живот, заедно со Папскиот совет за култура, во мај ќе организира конференција за иднината на културното наследство на монашките заедници