Tag "кардинал Јосип Бозаниќ"

Врати се на почетна
Вести Свет

Кардинал Паролин ја заврши посетата во Хрватска

Државниот секретар на Светиот Престол, кардинал Пиетро Паролин, на 31 октомври ја заврши својата посета на Хрватска.