Tag "кардинал Шон О’Мали"

Врати се на почетна
Свет

Доколку сакаме да градиме култура на живот мораме да ја укинеме смртната казна

За градење на култура на живот потребно е да се укине смртната казна – напишаа, во заедничко соопштение, надбискупот Томас Венски и кардинал Шон О’Мали,