Tag "кардинал Станислав Рилко"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Пресвета Богородица пример за вера и надеж

Велика сабота е посебно нејзин час во кој Таа, Сионската ќерка, Мајка на Црквата го проживува најголемото искушение на верата и единството со својот Син, Спасителот на светот.