Tag "кардинал Сарди"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Погребан на кардинал Паоло Сарди

Кардинал Тарзицио Бертоне, поранешен државен секретар, ја предводеше светата Литургија за покојниот кардинал Сарди, кој почина на 13 јули 2019 година во 85 година од животот и посебно ја спомна