Tag "кардинал Пијат"

Врати се на почетна
Вести Свет

Маурициус: Кардинал Пијат повика на будење на еколошката свест

Кардинал Пијат го повика населението на Маурициус да се ангажираат и да спречат еколошка катастрофа