Tag "Кардинал Паролин во Полска"

Врати се на почетна
Ватикан

Кардинал Паролин во Полска

Евангелизаторски напор е потрбен како никогаш досега во сè повеќе секуларизираното европско општество. Поради тоа прославата на 1050 годишнината од покрстувањето на Полска треба да поттикне