Tag "кардинал Мек Керик"

Врати се на почетна
Свет

Кардинал Мек Керик: Не треба да се заборави Марокешката декларација

Не треба да се дозволи „Марокешката декларација“ да замине во заборав и да стане мртво слово – тоа е апелот на кардиналот Tеодор Мек Керик до американските информативни медиуми,