Tag "кардинал Марио Греч"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Светиот Престол ги повикува посветените лица за учество во синодата

Во писмото до сите манастири во светот објавено на 28 август генералниот секретар на Епископската синода кардиналот Марио Греч го истакна важен прилогот кој за размислувањето за синодалноста би можеле