Tag "Кардинал Луис Антонио Гоким Тагле"

Врати се на почетна
Вести Свет

Филипини: Кардинал Тагле ќе крсти околу 450 сиромашни деца

Во сабота, на 28 Септември, кардинал Луис Антонио Гоким Тагле ќе крсти околу 450 сиромашни деца во Катедралата на Безгрешно зачнување, во главниот град на Филипините