Tag "кардинал Лазаро Ју Хеунг-сик"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Се исплаќа ли денес да се стане свештеник?

Во пресрет на Светскиот ден на молитвата за звања (4-та Воскресна недела), за изданието на весникот „L`Osservatore Romano“ на 17 април 2024 година, Андреа Монда, директорката на тој весник, разговараше