Tag "кардинал Комастри"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Маријанскиот месец во ватиканската базилика

Посебни моменти на молитва и процесија со свеќи ќе се одржуваат во мај во чест на Пресвета Богородица, која е особено почитувана во Ватикан под името „Mater Ecclesiae“ (Мајка на