Tag "кардинал Карло Маунг Бо"

Врати се на почетна
Свет

Нападите на семејството поопасни од атомска бомба

Поголема од атомската бомба и тероризмот на целото човештво му се заканува смртна опасност затоа што некои држави го избрале патот на законско уништување