Tag "кардинал Канталамеса"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Кардинал Канталамеса: Црквата не треба да биде затворен дворец кој го заградува Евангелието

Проповедникот на Папскиот дом кардиналот Раниеро Канталамеса во третата проповед за Божиќниот пост размислуваше на 17 декември во салата Павле VI во присуство на папата Фрањо за улогата на Марија