Tag "кардинал Жоао Браз де Авиз"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ден на Богопосветениот живот: Повикани да бидеме синодална црква

Во писмото за XXVI. Светски ден на Богопосветените лица, кардиналот Жоао Браз де Авиз и надбискупот Хозе Родригез Карбало поттикнуваат на размислување за зборот „учество“ во врска со неодамна започнатиот