Tag "Кардинал Жал Клод Холерих"

Врати се на почетна
Вести Свет

До епископите во ЕУ испратен повик и упатство како да ги прифатат бегалците од Лезбос

Во писмо адресирано до Епископските конференции на Европската Унија, кардиналите Холерих, Черни и Крајевски бараат преселување на бегалците присутни на островот Лезбос во другите европски земји. Епископи прифатете ги бегалците