Tag "Кардинал де Мендонса"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Кардинал Де Мендонса: Католичките универзитети треба креативно да ја прифатат вештачката интелигенција

Префектот на Дикастеријата за култура и образование на Ватикан, кардинал Хозе Толентино де Мендонса, на научниот собир одржан на Католичкиот универзитет „Пресветото Срце Исусово“ во Милано, говореше за иднината на