Tag "кардинал Винченцо Паглија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Собранието на Папската академија за живот ќе биде посветено на јавното здравство

Годишното собрание на Папската академија за живот се одржува физички и онлајн од 27 до 29 септември во Рим на тема „Јавното здравство во глобална перспектива. Пандемија, биоетика, иднина“.