Tag "кардинал Анџело Комастри"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Кардинал Комастри: Иван Павле II својот крст го претвори во љубов

Поминаа 15 години од смртта на свети Иван Павле II, на 2 април 2005 година. Незаборавни се деновите кои го обележаа неговиот премин во домот на Отецот, по долгата болест