Tag "кардинал Антонио Нагиб"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Телеграма на Папата по повод смртта на кардиналот Антонио Нагиб

Во телеграмата по повод смртта на кардиналот Антонио Нагиб, Папата ја изрази својата молитвена близина и тага до целата Коптска патријаршиска Црква